dennis Huwae


Chef-kok en mede-​eigenaar restaurant Daalder en Edel by Dennis, Michelin Ster.
Kampong van afkomst: Allang


Dennis Huwaë kreeg zijn keuken­disci­pline van zijn lieve oma mee. “Als jochie moest ik altijd naar haar luisteren en dat peperden mijn vader en broers me ook wel in. Ik kon klappen krijgen als ik haar niet gehoorzaamde.” Voor mijn vader maakte het niet uit wat ik ging doen. Wel zei hij te verwachten dat ik de beste zou worden in wat ik wilde doen. Drie dagen nadat Dennis met zijn opleiding begon, overleed zijn vader. Stilletjes weet hij dat zijn vader en oma daar­boven trots op hem zijn.

‘’EEN MAN EEN MAN, EEN WOORD EEN WOORD. WAT JE ZEGT MOET JE OOK DOEN.’’

Deel een taboe

Aanmelden Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de Reizende Tentoonstelling.