Een veilig bezoek

Coronamaatregelen

Omdat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM voor een veilig en verantwoordelijke ervaring, verloopt uw bezoek misschien een beetje anders dan u gewend bent. Geen zorgen, hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Moet ik me verplicht laten testen voordat ik de Reizende Tentoonstelling in mag?

Nee, dat hoeft niet. We zullen u bij binnenkomst niet om een negatief coronatestbewijs vragen. Ook meten we niet uw temperatuur. We gaan er uiteraard wel vanuit dat u niet met klachten naar de tentoonstelling komt.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens mijn bezoek?

Dat is niet meer verplicht. Het mag natuurlijk altijd.

Wanneer komt de Reizende Tentoonstelling naar mijn gemeente?

De Reizende Tentoonstelling zal van 2021 tot 2023 door het hele land gaan reizen. Bekijk het actuele tourschema op onze website.

Mijn gemeente staat er niet tussen, komt dat nog?

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de planning van 2022 en 2023. Blijf het tourschema en onze socials goed in de gaten houden! Het kan natuurlijk voorkomen dat uw gemeente de tentoonstelling niet in ontvangst wilt nemen.

Ik loop spontaan de Reizende Tentoonstelling tegen het lijf, kan ik deze bezoeken zonder kaartje?

Wat leuk! Dit zal per gemeente verschillend zijn. Actuele bezoekersinformatie per gemeente vind je hier.

De Reizende Tentoonstelling In Twee Werelden | Molukkers in Nederland is een initiatief van Nathalie Toisuta. De realisatie vindt plaats door Peoples Media Foundation en Media Luna. Voor vragen: info@reizendetentoonstelling.nl